skip to Main Content

Nyt dagene på ski i Vrådal!

Kom og opplev vinterstemning i Vrådal for vennegjenger, par og hele familien! Vi ønsker store og små velkommen til skiglede, innehygge, god hjemmelaget mat og samvær som skaper gode minner!

Det er viktig for oss å gi dere et avbrekk fra hverdagen i hyggelig og trygge omgivelser. Etter en dag med frisk luft på ski kan du slappe av med noe godt å drikke og kanskje hygge dere med noen av de gode gamle spillene: Ludo, yatzi, kinasjakk og sjakk.

Vårt «landhandleri» består av Straand Hotel (siden 1864), Vrådal Ferieleiligheter og flotte hytter i Vrådal. Velkommen til gode vinteropplevelser hos oss.

Familiepakke på Straand Hotel
Familierom med frokost fra kr 2.040,-. Tilbudet gjelder for rom og frokost i familierom (priseks. 2 voksne og 2 barn). Prisen gjelder pr. familierom pr. døgn inkludert Straand frokost.

Romantisk pakke
Oppgradert rom fra kr 3.425,-. Tilbudet gjelder for 2 personer i oppgradert rom med en flaske musserende vin og egenprodusert sjokolade på rommet. Flott middag om kvelden med hjemmelaget mat og Straand frokost dagen etter.

NYHET! TELEMARKS SUSHI
Fredags- & lørdags sushi. Bestill ved booking av overnatting. Lokale råvarer og deilig hjemmelaget sushi.

Medlemmer i Klubb Varden får 10% rabatt på de oppgitte priser. Vennligst gi beskjed om medlemskap ved bestilling!

For bestilling ring 35069000 – straand.no/ vradalbooking.no

Email: straand@straand.no

Vi forholder oss til enhver tid gjeldende offisielle smitteregler vedrørende Covid 19.

Vis frem ditt fordelsbevis når du handler!

Back To Top