skip to Main Content

Ta med familien på kino!

Vi har dagåpne kinoer hver dag gjennom hele vinterferien! Med filmer som Wonder Woman 1984, Bien Maja og det Gylne Egget, The Marksman og Den største forbrytelsen på kino, skal det bli godt å se film på det store lerretet!

Du kan føle deg helt trygg på kino, og vi har innført flere omfattende sikkerhetsrutiner på alle kinoene våre. Det er alltid tomme seter mellom hvert selskap, god plass til å holde avstand og vi rengjør som aldri før!

På ODEON Skien holder vi oss trygge sammen, og sikkerheten til våre gjester og ansatte er vår høyeste prioritet.

Filmene som går på kino nå
Vi viser flere fantastiske filmer gjennom hele ferien, og nedenfor har vi plukket ut noen nye filmer du kanskje ikke har fått med deg enda. Hvis du ønsker å se det fullstendige kinoprogrammet kan du besøke nettsiden vår:
odeonkino.no/kinoprogram

Wonder Woman 1984 – Aldersgrense 12 år
En forfriskende superheltfilm med et eventyr som overgår forventingene! Sommerfølelse, action, drama, kjærlighet og en større mening – denne filmen har alt.

Bien Maja og det Gylne Egget – Tillatt for alle
Bien Maja er tilbake med nye eventyr og overraskelser for hele familien! Maja og Willy havner i et topphemmelig oppdrag og må ta vare på et gyllent egg. Sammen med gamle og nye venner, skal de frakte egget til sitt nye hjem på toppen av det mystiske Bonsai-fjellet.. En film som underholder de små og som overrasker de voksne!

The Marksman – Aldersgrense 12 år
Se Liam Neeson i storform i den siste thrilleren hans! I The Marksman møter vi en gammel rancheier fra Arizona, som uventet blir forsvareren til en ung meksikansk gutt som desperat flykter fra kartellmorderne som har forfulgt ham til USA. Lett og underholde action-thriller!

Billettene må kjøpes på Odeon kino Skien.
Oppgi kode: ”varden”

Vis frem ditt fordelsbevis når du handler!

Back To Top